C: Diski nasıl temizlenir?

tabii ki güvenilir

windows'a bakmayarak bu sorunu geçebiliyoruz yıllardır kullanırım. GB'ların olacağı yerlere bakıyorum windowsun inik olduğu yere niye bakayım.
Windows'un inik olduğu yere bakın demiyorum zaten hocam. Program Files falan zaten çoğu Windows'un dosyaları var diyorum. Oyunların da dosyaları var fakat oyun dosyaları o kadar yer kaplamıyor zaten.

Kullandım şimdi söylediğin dosyayı da temizledim teşekkürler.

Kullanımı zor mu?
Yok be hocam görüntüsü korkutmasın açıyorsun zaten az mb bir şey, yukarıdan C: D: hangi diske bakacaksan seçiyorsun önüne sana aynen Diske girmiş gibi gösteriyor ama ne ne kadar yer kaplıyor gösteriyor ona göre ben bunu silerim bunu silmeyeyim bunu da sileyim diye diye silersiniz.

bir ufak detay daha, altta çıkan kare kare renkli yerler olacaktır onlar büyükten küçüğe gb gösteriyor. onu filtrelebiliyorsunuz da biraz parmak atmanız lazım nasıl çalışıyor diye.

Yok be hocam görüntüsü korkutmasın açıyorsun zaten az MB bir şey, yukarıdan C: D: Hangi diske bakacaksan seçiyorsun önüne sana aynen Diske girmiş gibi gösteriyor ama ne ne kadar yer kaplıyor gösteriyor ona göre ben bunu silerim bunu silmeyeyim bunu da sileyim diye diye silersiniz.

Bir ufak detay daha, altta çıkan kare kare renkli yerler olacaktır onlar büyükten küçüğe GB gösteriyor. Onu filtrelebiliyorsunuz da biraz parmak atmanız lazım nasıl çalışıyor diye.

Deneyeceğim teşekkürler.

Hocam siz en temizinden direkt format atın. USB bellek ile önemli olan dosyaları alın ve format atın. Sizin için söylüyorum. Format her 3 ayda yapılması gereken bir şey. Ama sizin 8 yıldır format yüzü görmemiş.

Evet haklısınız fakat o dosyaları nereye kaydettim veya aralarında hala var mı bilmiyorum.

Deneyeceğim teşekkürler.

Evet haklısınız fakat o dosyaları nereye kaydettim veya aralarında hala var mı bilmiyorum.
Derinlemesine gezin tüm Windows'u. Bulduktan sonra koyarsınız temizinden format atarsınız. Ve siz bunu yaparsanız sisteminiz rahatlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı