Diski sıkıştırsam sisteme zararı olur mu?Depolama ayarlarından C diskine gir, en çok yer kaplayan dosyaları D diskine taşı.
İki ayrı diskİkiye mi böldünüz diski? Yoksa 2 ayrı disk mi?
Valla hocam bilgisayarı babam aldı, ipler benim olsaydı böyle bir pc almazdım. Teşekkürler.120'lik bir SSD kullanmak C'de bir hata diyelim. Ne yaparsanız yapın, C sürücüsü hep dolar ve şişer. Bu kadar az yer malesef yetersiz. SSD'yi mutlaka değiştirin.
Ayrıca sanırım diğer diskiniz HDD. Windows'u SSD'ye kurarsanız sistem hızlı olur evet. Ama programları HDD'ye kurarsanız yavaş çalışır. Bu da bir anlamda anlamsız. O yüzden bütçe müsait ise 120'lik söküp daha büyük SSD'ye yatırım yapın. Yoksa sıkıntınız bitmez.
Genelde sıfır bilgisayar böyle olmaz. İkinci el sanırım.Valla hocam bilgisayarı babam aldı, ipler benim olsaydı böyle bir pc almazdım. Teşekkürler.
Markası İzoly desem anlarsınız herhalde hocam durumu.Genelde sıfır bilgisayar böyle olmaz. İkinci el sanırım.
En çok veri kaplayan verileri C:diskinden D:diskine taşıyın,yada sıfırlayıp öyle kurun herşeyinizi.Uygulama yüklersem D:'ye kurarım hep ama C: Diski her gün daha da doluyordu bugün hiç alan kalmamış tamamıyla dolu. (temp dosyalarını düzenli silerim, disk temizlemeyi rutin yaparım)
Eki Görüntüle 1892934
Hocam geçmiş olsun,normal,kimbilir içinde ne var?Markası İzoly desem anlarsınız herhalde hocam durumu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.