C diskim sürekli doluyor

Oyun kurarken veya başka bir uygulama kurarken her zaman kurulacağı yeri e olarak ayarlıyorum ama C'den de yer gidiyor

Hocam kuracağınız yer değil oyunu indirirken e ye indirin, anladığım kadarıyla oyunu C'ye indiriyorsunuz ve e diskine kuruyorsunuz. Oyunu indirirken e diskine bir klasör oluşturun ve en başta e ye indirin ve gene e ye kurun. Ayrıca indirilenler kısmını bir temizleyin eski setuplar orada kalmış olabilir

Bu bilgisayara sağ tıklayın. Yönet basın. Pence açılınca disk yönetimi bulunur sol tarafda ona basın. Orada C: Görüceksiniz diğer disklerinizin boyutunnan biraz kısıp C: Genişletin.

Teşekkür ederim.

Hocam kuracağınız yer değil oyunu indirirken e ye indirin, anladığım kadarıyla oyunu C'ye indiriyorsunuz ve e diskine kuruyorsunuz. Oyunu indirirken e diskine bir klasör oluşturun ve en başta e ye indirin ve gene e ye kurun. Ayrıca indirilenler kısmını bir temizleyin eski setuplar orada kalmış olabilir.

Bende zona isimli torrent uygulaması ben oyunlarımın genelini Chrome'dan torrent seçeneği ile indiriyorum zonanında indirdiği klasör zaten e de oyun kurarken C'den yer azalıyor. Ama ben kurarken e ye kuruyorum eski setupları falan hepsini temizledim ama C'den yine yer artmadı.
Hocam kuracağınız yer değil oyunu indirirken e ye indirin, anladığım kadarıyla oyunu C'ye indiriyorsunuz ve e diskine kuruyorsunuz. Oyunu indirirken e diskine bir klasör oluşturun ve en başta e ye indirin ve gene e ye kurun. Ayrıca indirilenler kısmını bir temizleyin eski setuplar orada kalmış olabilir.

Hocam benim C diskinde kullanıcılar>user bölümü yüzünden yer azalıyor internetten bir şey indirsem orayı da etkiliyor masaüstüne bir şey atsamda orayı etkiliyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı