C diskinde nasıl yer açılır?

Hobbit1

Picopat
Katılım
31 Mart 2024
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
C diskinde toplam 194 GB alan var ama sadece 1 MB boş alanım var. Bilgisayarımda hiçbir şekilde yer açamıyorum. Bir şey de yükleyemiyorum. Yardım edin.
 
C diskinde toplam 194 GB alan var ama sadece 1 MB boş alanım var. Bilgisayarımda hiçbir şekilde yer açamıyorum. Bir şey de yükleyemiyorum. Yardım edin.

Dosya silmelisiniz bir USB flash diske vs gereksiz büyük boyutlu bazı dosyaları aktarın.
 
Kullanmadığım dosyaları direkt siliyorum flash da almayı düşünüyorum önerdiğiniz bir uygulama veya farklı bir şey var mı?
 
Hocam Windows + r tuşuna basın çıkan yere appdata yazın sonra Local'e girin sonra orada temp klasörü bulunuyor onu silin belli bir miktar yer açılır.
 
Dosya Gezgini'nde C: diskinize sağ tıklayıp özelliklere tıklayın, sonra diski temizleye tıklayın. Ondan sonra gelen yerden sistem dosyalarını temizleye basıp miktarı büyük olup da silmek sizin için uygun olan şeylere basın.

Sonra da temizleye basın, veya tamama.
 
Disk temizleme yerinden çok defa dosya sildim ama yer açıldıktan bir kaç gün sonra geri alanım azalıyor.
 
Biraz saçma gelecek ama format atıp Ghost Spectre vs. kurun. Windows çok yer kapladığından sorun çıkartıyor size. 10 GB kadar boş yer olacaktır. Bir de yüklediğiniz oyunları, dosyaları vs. paylaşmanız lazım.
 
Şu an boş yerim var ihtiyacım kalmadı ama desteğiniz için sağ olun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…