K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 22 Ekim 2020 #1 Merhabalar, C diskimde SSD olan diskimde yer kalmadı o yüzden Steam dosyasının içinde ki bazı oyunları diğer diskime HDD atmak istiyorum. Bunu oyun dosyalarını bozmadan nasl yapabilirim?
Merhabalar, C diskimde SSD olan diskimde yer kalmadı o yüzden Steam dosyasının içinde ki bazı oyunları diğer diskime HDD atmak istiyorum. Bunu oyun dosyalarını bozmadan nasl yapabilirim?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.405 Çözümler 70 Yer Istanbul 22 Ekim 2020 #2 Linke bakınız. Önceden konu açıldı. Steam Oyun Dosyalarını Taşıma Arkadaşlar yeni HDD aldım ve C'deki steam oyunlarını D'ye taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz lütfen ? www.technopat.net
Linke bakınız. Önceden konu açıldı. Steam Oyun Dosyalarını Taşıma Arkadaşlar yeni HDD aldım ve C'deki steam oyunlarını D'ye taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz lütfen ? www.technopat.net
MY UYGAR Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 800 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #3 Taşımak istedğiniz oyuna sağ tıklayın. Özellikler > Yerel Dosyalar > Yükleme Klasörünü taşı deyin
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 23 Ekim 2020 #4 V. Scaletta dedi: Linke bakınız. Önceden konu açıldı. Steam Oyun Dosyalarını Taşıma Arkadaşlar yeni HDD aldım ve C'deki steam oyunlarını D'ye taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz lütfen ? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Açıldıda bende yükleme klasörünü taşı diye bir şey yok ondan yazıyorum. MY UYGAR dedi: Taşımak istedğiniz oyuna sağ tıklayın. Özellikler > Yerel Dosyalar > Yükleme Klasörünü taşı deyin Genişletmek için tıkla... bende yükleme klasörünü taşı diye bir şey yok.
V. Scaletta dedi: Linke bakınız. Önceden konu açıldı. Steam Oyun Dosyalarını Taşıma Arkadaşlar yeni HDD aldım ve C'deki steam oyunlarını D'ye taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz lütfen ? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Açıldıda bende yükleme klasörünü taşı diye bir şey yok ondan yazıyorum. MY UYGAR dedi: Taşımak istedğiniz oyuna sağ tıklayın. Özellikler > Yerel Dosyalar > Yükleme Klasörünü taşı deyin Genişletmek için tıkla... bende yükleme klasörünü taşı diye bir şey yok.