C diskindeki silinmeme sorunu

Bramble

Hectopat
Arkadaşlar yardım edın. 3-4 günden beri bunu arıyorum. Çözüm bulamadım kitlendı kaldı. Nasıl kilidini açarım?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
soyle anlatıyım format atmıştım pc ye fakat ayırma işlemı yapmamıştım bilgisay açılınca yaparım dedım pc açılınca disk birleştirme işlemı yaparken birsey oldu sarı oldu oyle ve Windows c nin içindeki şeyler hem silinmiyor hem birsey yüklenmiyor c ye ve oyle sarı işaret oldu ne yapsamda silinmiyor c 2-3 kere format attım yinede silinmiyor çözumunu hiç bir sitelerde bulamadım en sonunda bir forum açtım
ve şimdide bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet diyemiyorum ayriyetten açılmıyor hiç bir sekilde bilgisayar çökmüş gibi birsey oldu
yönet dediğimde de böyle bir hata verıyor
1524929161212.png
1524929161212.png

Arkadaslar ilginiz için sağolun c kismini bir sekil duzelttim ve flash 'tan format atarken hata verdi ve bilgisayar kapandi ve açtığımda ise biosa yönlendiriyordu bilgisayar ve ayni zamanda format flash im gözükmüyordu ne yaparsam yapiyim flash gozukmuyor ve pc açılmıyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı