suedabulan
Femtopat
Merhaba, C: Diskimdeki dosyaları nasıl D: Diskime aktarabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaların indirme dizinini hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız o tarayıcının ayarlarından değiştirebilirsiniz.link atabilir misiniz?
kopyala yapıştır yapınca C: Diskinde de kalıyormuş ve bilgisayarın ayarlarını bozabiliyormuş.Kopyala yapıştır olmuyor mu?
discord meselaNe tür bir dosya göndermek istediğinize bağlı.
bunu yaptığımı söylediğimde biri dedi ki 'o dosya C:de de kalıyor bilgisayarın ayarlarıyla oynamış olursun uzun iş aktarmak' demişti o sebeple sormak istedimGondermek istedigin dosyayi seçip D'ye sürükle?
bir uygulama indirmek istediğimde onu nasıl D: diskine indirebilceğimi bilmiyorum direk C: ye iniyor onu nasıl değiştirebilirim?Güzel bir öneri: Silip D diskine yükleyin.
IDM indirebilirsiniz.bunu yaptığımı söylediğimde biri dedi ki 'o dosya C:de de kalıyor bilgisayarın ayarlarıyla oynamış olursun uzun iş aktarmak' demişti o sebeple sormak istedim
bir uygulama indirmek istediğimde onu nasıl D: diskine indirebilceğimi bilmiyorum direk C: ye iniyor onu nasıl değiştirebilirim?
link atabilir misiniz?IDM indirebilirsiniz.
Dosyaların indirme dizinini hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız o tarayıcının ayarlarından değiştirebilirsiniz.link atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.