Çözüldü C diskine format nasıl atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tak3

Hectopat
Bilgisayarıma format atmak istiyorum ama sadece C diskine yani Windows'un kurulu olduğu disk. D diskinde oyunlarım ve dosyalarım var, gitsin istemiyorum. Nasıl yapacağım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Format atarken biçimlendirmeyi sadece C diskine yapacaksınız. Windows'u da tekrar C diskine kuracaksınız.

Not: Her ihtimale karşı önemli dosyaların yedeğini almakta fayda var.
Format atarken biçimlendirmeyi sadece C diskine yapacaksınız. Windows'u da tekrar C diskine kuracaksınız.

Çözüm

Bu bilgisayarı sıfırla seçeneği var oradan yapacağım dosyalarımı sakla ya da tamamen sil var ben tamamen silmek istiyorum ama D diski gitsin istemiyorum.

Onunla ilgili bilgim yok hocam ne kadar güvenilir tartışılır. En güveniliri ve basiti USB ile temiz kurulum yaparken kendiniz manuel ayarlamak.

Minimum 8 GB öneriliyor hocam.

"Windows 11 için dil, sürüm ve mimariyi (64 Bit) seçin. Hangi medyayı kullanmayı istediğinizi seçin: USB flash sürücü: en az 8 GB alanı olan boş bir USB flash sürücü takın."

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı