Çözüldü C diskine Windows ve diğer diske Ubuntu nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

moonway 3D

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben Blender kullanıyorum ve Blender Linux tabanlı işletim sistemlerindeki performansı daha fazla ve Ubuntu'ya geçmek istiyorum ama aynı zamanda Windows işletim sistemimi korumak istiyorum ama kafam karıştı çünkü kaynakların Ubuntu kurulumunda yarısı Windows'un yanına kur butonuna tıklıyor öbür yarısı ise boş alan ayırdıktan sonra root swap ve GRUB bölümlerini ayırıyor. Benim istediğim C diskinin içinde sadece Windows ve öbür diskin içinde Ubuntu olmasını istiyorum.

Çözüm
Evet biliyorum ama sadece iki bölümün ayrı olmasını istiyorum.
Çünkü disk üzerinde Windows dışı klasör görmek gözlerimi yakıyor.

Windows'un yanına kur seçeneği Ubuntu'nun Windows ile aynı bölüme kurulacağı anlamını taşımıyor o yeni bir bölüm oluşturup oraya kurmak anlamında yanına kuruyor.
C diski diye bir şey yok, orası bölümün harfi, bu harflendirme olayı sadece Windowsta var Linuxta yok. Windowsun yanına kur yaparak kurmak ile boş alan ayırıp ayrıntılı şekilde root swap vb. alanları kurmak hemen hemen aynı iş zaten, ayrıntılı kurulum yaparakta dual boot yapılabiliyor Windowsun yanına kurmayı seçerekte, seçim sana kalmış.

C diski diye bir şey yok, orası bölümün harfi, bu harflendirme olayı sadece Windows'ta var Linux'ta yok. Windows'un yanına kur yaparak kurmak ile boş alan ayırıp ayrıntılı şekilde root swap vb. alanları kurmak hemen hemen aynı iş zaten, ayrıntılı kurulum yaparakta Dual boot yapılabiliyor Windows'un yanına kurmayı seçerek de, seçim sana kalmış.

evet biliyorum ama sadece iki bölümün ayrı olmasını istiyorum

Evet biliyorum ama sadece iki bölümün ayrı olmasını istiyorum.

Windows'un yanına kur seçeneği Ubuntu'nun Windows ile aynı bölüme kurulacağı anlamını taşımıyor o yeni bir bölüm oluşturup oraya kurmak anlamında yanına kuruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı