Biçimlendirmede sorun olmaz da benim demek istediğim format USB'si boot etmiyor çalışmıyor dedin bende diyorum ki hem diski biçimlendirip hemde format USB'sini tam hazır halde olmadan bırakırsan evde sistem yükleyemessin anca başka bilgisayardan tekrar format dosyası çek vs. USB'den boot etmedigi sürece C'yi bicimlendirme.
Biçimlendirmede sorun olmaz da benim demek istediğim format USB'si Boot etmiyor çalışmıyor dedin bende diyorum ki hem diski biçimlendirip hem de format USB'sini tam hazır halde olmadan bırakırsan evde sistem yükleyemessin anca başka bilgisayardan tekrar format dosyası çek vs. usb'den Boot etmedigi sürece C'yi bicimlendirme.
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
www.technopat.net
Buradan Windows 8.1 64bit'i indirin ondan sonra flash belleğinizi Rufus ile hazırlayın ISO'yu seçince otomatik BIOS ve disk şeklini kendi ayarlaması lazım ondan sonra deneyin USB'den boot etmeyi.
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
www.technopat.net
Buradan Windows 8.1 64bit'i indirin ondan sonra flash belleğinizi Rufus ile hazırlayın ISO'yu seçince otomatik BIOS ve disk şeklini kendi ayarlaması lazım ondan sonra deneyin USB'den boot etmeyi.