C diskini biçimlendirsem işletim sistemi silinir mi?

Bunun için belki biliniyordur belki rehberi vardır ama ben görmedim sıfırlama alternatifi USB'siz CD'siz format yöntemi rehberi yapıcam.

Doğru BIOS'a göre yaptığına emin misin istersen tekrardan yazdır ISO'yu.
hocam iso yu usb ye defalarca yazdırdım sizce başka crack bi ıso kullanayımmı

yani diyelim hazır sistem aldım freedos ondak gibi işetim sistemsiz olmazmı ne gibi sorunlar çıkabilir en fazla hdd değiştiririm
Biçimlendirmede sorun olmaz da benim demek istediğim format USB'si boot etmiyor çalışmıyor dedin bende diyorum ki hem diski biçimlendirip hemde format USB'sini tam hazır halde olmadan bırakırsan evde sistem yükleyemessin anca başka bilgisayardan tekrar format dosyası çek vs. USB'den boot etmedigi sürece C'yi bicimlendirme.

Biçimlendirmede sorun olmaz da benim demek istediğim format USB'si Boot etmiyor çalışmıyor dedin bende diyorum ki hem diski biçimlendirip hem de format USB'sini tam hazır halde olmadan bırakırsan evde sistem yükleyemessin anca başka bilgisayardan tekrar format dosyası çek vs. usb'den Boot etmedigi sürece C'yi bicimlendirme.

Peki sizce ne yapayım bir yol gösterin.

Buradan Windows 8.1 64bit'i indirin ondan sonra flash belleğinizi Rufus ile hazırlayın ISO'yu seçince otomatik BIOS ve disk şeklini kendi ayarlaması lazım ondan sonra deneyin USB'den boot etmeyi.

Buradan Windows 8.1 64bit'i indirin ondan sonra flash belleğinizi Rufus ile hazırlayın ISO'yu seçince otomatik BIOS ve disk şeklini kendi ayarlaması lazım ondan sonra deneyin USB'den boot etmeyi.
hocam sizce bu boot etmemesinin sebebi kurulu sistemin 32 bit usb deki sistemin 64 bit olması olabilirmi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı