C diskini silersem ne olur?

Apo 56

Hectopat
Daha fazla  
Yüklemek istediğim bir program var ama biraz da zararlı olmasından şüpheleniyorum. Eski bir program. Steam ve epicte vs. yok İnternetten indireceğim. Şimdi ben programı harici diske yükleyeceğim bilgisayara dosya inmesin diye her ihtimale karşın diskleride devre dışı bırakacağım. C diskini devre dışı bırakamıyorum. Sadece diski kaldır seçeneği var. Diski kaldırırsam sorun olur mu? Geri getirebilir miyim? İçindeki dosyalar silinir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (120).png
    Ekran Görüntüsü (120).png
    33,1 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklemek istediğim bir program var ama biraz da zararlı olmasından şüpheleniyorum. Eski bir program. Steam ve epicte vs. yok internetten indireceğim. Şimdi ben programı harici diske yükleyeceğim bilgisayara dosya inmesin diye her ihtimale karşın diskleride devre dışı bırakacağım. C diskini devre dışı bırakamıyorum. Sadece diski kaldır seçeneği var. Diski kaldırırsam sorun olur mu? Geri getirebilir miyim? İçindeki dosyalar silinir mi?

Yüklemek istediğiniz uygulama/program nedir?

Yüklemek istediğim bir program var ama biraz da zararlı olmasından şüpheleniyorum. Eski bir program. Steam ve epicte vs. yok İnternetten indireceğim. Şimdi ben programı harici diske yükleyeceğim bilgisayara dosya inmesin diye her ihtimale karşın diskleride devre dışı bırakacağım. C diskini devre dışı bırakamıyorum. Sadece diski kaldır seçeneği var. Diski kaldırırsam sorun olur mu? Geri getirebilir miyim? İçindeki dosyalar silinir mi?
C diskinde windows kuruluysa devre dışı bırakırsan bilgisayarı kullanamazsın.

Onu öyle yapamazsın ya.
Şöyle yap, sanal makine indir, içine Windows 10 kur. Sanal makineyi NAT modunda kullan. Yüklemek isteidğin dosyayı sanal makinede yükle ve orada test et. Böylece bilgisayarına erişimi olamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı