C diskinin alanı durmadan azalıyor

Herkese merhaba, son 3 gündür ilginç bir şeyler oluyor. 3 gün önce C diski 73 GB idi, 2 gün önce 50'ye düştü ve bugün de 23 GB olmuş. Hiçbir şey indirmedim, bir şey yapmadım, sadece canlı derslere giriyorum. Avast ile tarama yaptım, virüs falan çıkmadı. Ne yapmalıyım?

CPU'da 72 dereceye çıkmış oyunlarda, 70'yi geçmez normalde ama şu an 72 derece. Ekran kartı her zamanki gibi.

Herkese merhaba, son 3 gündür ilginç bir şeyler oluyor. 3 gün önce C diski 73 GB idi, 2 gün önce 50'ye düştü ve bugün de 23 GB olmuş. Hiçbir şey indirmedim, bir şey yapmadım, sadece canlı derslere giriyorum. Avast ile tarama yaptım, virüs falan çıkmadı. Ne yapmalıyım?

CPU'da 72 dereceye çıkmış oyunlarda, 70'yi geçmez normalde ama şu an 72 derece. Ekran kartı her zamanki gibi.

Avast kullanma Kaspersky veya Malwarebytes kur.

virüs olabilir Avast'ı kullanmanı tavsiye etmem

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı