Böyle bir sorunum var. C diski boşalmıyor aksine daha da doluyor ve sadece 1 tane uygulama var. Her şeyi yaptım azcık azaldı sonra yine doldu. Bunun çözümü yok mu? İkide bir düşük disk alanı alıyorum, yahu diyorum bu nedir? Zaten uygulama yok üstüne bir de uyarı alıyorum. Var mıdır adam akıllı bir uygulama bu sorun için?
Böyle bir sorunum var. C diski boşalmıyor aksine daha da doluyor ve sadece 1 tane uygulama var. Her şeyi yaptım azıcık azaldı sonra yine doldu. Bunun çözümü yok mu? İkide bir düşük disk alanı alıyorum, yahu diyorum bu nedir? Zaten uygulama yok üstüne bir de uyarı alıyorum.
Hocam Windows tuşu + r yapıp prefetch yazın içerdeki her şeyi silin. Sonra tekrar öyle yapıp temp yazın içindeki her şeyi silin. Sonra yine aynısını yapıp %temp% yapıp içindeki her şeyi silin. Bazen benim de diskimde fazladan eklediğim bir şey olmadığını bildiğim halde buralardan 30GB yakın dosya çıkıyor.
Hocam Windows tuşu + r yapıp prefetch yazın içerdeki her şeyi silin. Sonra tekrar öyle yapıp temp yazın içindeki her şeyi silin. Sonra yine aynısını yapıp %temp% yapıp içindeki her şeyi silin. Bazen benim de diskimde fazladan eklediğim bir şey olmadığını bildiğim halde buralardan 30GB yakın dosya çıkıyor.
Böyle bir sorunum var. C diski boşalmıyor aksine daha da doluyor ve sadece 1 tane uygulama var. Her şeyi yaptım azıcık azaldı sonra yine doldu. Bunun çözümü yok mu? İkide bir düşük disk alanı alıyorum, yahu diyorum bu nedir? Zaten uygulama yok üstüne bir de uyarı alıyorum. Var mıdır adamakıllı bir uygulama bu sorun için?
WinDirStat, Microsoft Windows'un çeşitli sürümleri için tasarlanmış bir disk kullanım istatistikleri görüntüleme ve temizleme aracıdır. Linux için bir alternatif arıyorsanız, KDirStat ( apt-get install kdirstat veya Debian için apt-get install...
www.technopat.net
Yazılımını indirip kullanabilirsin. Orada burada kalmış yüksek boyutlu dosyaları bulabilmene yarıyor.
WinDirStat, Microsoft Windows'un çeşitli sürümleri için tasarlanmış bir disk kullanım istatistikleri görüntüleme ve temizleme aracıdır. Linux için bir alternatif arıyorsanız, KDirStat ( apt-get install kdirstat veya Debian için apt-get install...
www.technopat.net
Yazılımını indirip kullanabilirsin. Orada burada kalmış yüksek boyutlu dosyaları bulabilmene yarıyor.