C diskinin kendiliğinden dolması

KANPAKTI

Hectopat
Merhaba arkadaşlar C diski kendi kendine doldu ve bunu gördüm nasıl mı? Mesela kırmızı olduğunu gördüm C diskine girdim çıktım artmış. Sonrasında yeniden girdim yine arttı ve en sonunda doldu. Son tarihe göre ayarladığımda son değişiklik logs- logs ve prefect'te olmuş. Bilgisayarı açıp kapattım düzeldi yani azaldı. Yardımlarınızı bekliyorum. Dilerseniz Teamwiewer üzerinden birlikte yapabiliriz iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce disk temizleme yap. Daha sonra virüs ihtimali üzerine tarama önerisi vereceğim.
Ayrıca Ccleaner programı ile tarama yap.

Selamlar,

Daha önce başıma geldiği için ilgili olabileceğini düşünüyorum. Bitcoin mining yapılabiliyor olabilir bilgisayarınızda. Bu konuyu internetten araştırarak, ilgili klasörlerdeki verileri sildiğinizde sorun çözülecektir.

Saygılarımla.

Selamlar,

C:\Users\KENDİ KULLANICINIZ\AppData\Local klasörüne gidiniz. Eğer bu klasörün içerisinde "Ethash" isimli bir klasör bulunuyor ise "Ethash virüs temizleme" şeklinde internette arama yapın.

Saygılarımla.

Efendim malesef hiç bir dosya silinmedi format atmayı düşünüyorum ne düşünürsünüz ?

Öyle bir dosya bulunmamakta teşekkürler.

Büyük ihtimal C'nin içindeki Temp klasörü doluyor çünkü bende de aynı problem var. Çalıştır kısmına %Temp% yazdıktan sonra içindeki klasörleri silince ortalama 40-50 GB boş yer açılıyor. Bunu ben yapıyorum şu ana kadar hiç bir sıkıntısını görmedim ama yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…