C diskinin kendiliğinden dolması

KANPAKTI

Hectopat
Merhaba arkadaşlar C diski kendi kendine doldu ve bunu gördüm nasıl mı? Mesela kırmızı olduğunu gördüm C diskine girdim çıktım artmış. Sonrasında yeniden girdim yine arttı ve en sonunda doldu. Son tarihe göre ayarladığımda son değişiklik logs- logs ve prefect'te olmuş. Bilgisayarı açıp kapattım düzeldi yani azaldı. Yardımlarınızı bekliyorum. Dilerseniz Teamwiewer üzerinden birlikte yapabiliriz iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Daha önce başıma geldiği için ilgili olabileceğini düşünüyorum. Bitcoin mining yapılabiliyor olabilir bilgisayarınızda. Bu konuyu internetten araştırarak, ilgili klasörlerdeki verileri sildiğinizde sorun çözülecektir.

Saygılarımla.

Selamlar,

C:\Users\KENDİ KULLANICINIZ\AppData\Local klasörüne gidiniz. Eğer bu klasörün içerisinde "Ethash" isimli bir klasör bulunuyor ise "Ethash virüs temizleme" şeklinde internette arama yapın.

Saygılarımla.

Linkteki programı kurup Ortak Temizleyici, Gelişmiş Temizleyici ve Sistem Zayıflatma kısımlarını uygulayın. Kullandığınız bir programın kayıtları yapıyor olabilir. Ama ben en çok virüsten şüpheleniyorum.

http://downloads.wisecleaner.com/soft/WDCFree.exe
Efendim malesef hiç bir dosya silinmedi format atmayı düşünüyorum ne düşünürsünüz ?

Selamlar,

C:\Users\KENDİ KULLANICINIZ\AppData\Local klasörüne gidiniz. Eğer bu klasörün içerisinde "Ethash" isimli bir klasör bulunuyor ise "Ethash virüs temizleme" şeklinde internette arama yapın.

Saygılarımla.
Öyle bir dosya bulunmamakta teşekkürler.

Büyük ihtimal C'nin içindeki Temp klasörü doluyor çünkü bende de aynı problem var. Çalıştır kısmına %Temp% yazdıktan sonra içindeki klasörleri silince ortalama 40-50 GB boş yer açılıyor. Bunu ben yapıyorum şu ana kadar hiç bir sıkıntısını görmedim ama yine de sen bilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı