Çözüldü C:\ erişilemiyor. "Erişim engellendi." hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UstaGT

Decapat
SSD veya HDD modeli
TOSHIBA MQ01ABF050 HDD
Anakart
ASUSTeK COMPUTER INC.X541UJ
Merhaba size bu sefer çok ihtiyacım var C diskindeki bir dosyayı değiştirmek için C diskinin üzerine gelip sağ tık atıp özellikler deyip oradan güvenlik sekmesinden bir ayarla oynadım sonra altında NTFS gibi bir yazı yazdı sonra bilgisayarı direk prizden çektim şu an C diski bozuldu açamıyorum özellikler kısmından da ayar değiştiremiyorum herhangi bir video falan varsa atabilir misiniz? (altaki ekran görüntülerinden sorunumu daha net anlayabileceğinizi anlarım dönüş yaparsanız sevinirim) +Görev Yöneticisi ve diğer benzer uygulamalar çalışmıyor Denetim Masası da sıkıntılı çalışıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (81).png
    Ekran Görüntüsü (81).png
    42,8 KB · Görüntüleme: 272
  • Ekran Görüntüsü (82).png
    Ekran Görüntüsü (82).png
    137,3 KB · Görüntüleme: 276
  • Ekran Görüntüsü (83).png
    Ekran Görüntüsü (83).png
    145,2 KB · Görüntüleme: 225
Son düzenleyen: Moderatör:
Basıyorum fakat yanıt vermiyor olmuyor komple bozdum bilgisayarı yukarıda dediğim gibi tam denetim gibi bir şey yapmaya çalıştım gene olmadı bilgisayarı komple Full +Full yetkili şekilde açmam lazım admin olarak açmam lazım.

Çözebildin mi? Benim de aynısı başıma geldi şu an.

Son düzenleme:

Çok üst düzey ve aşırı derecede tuhaf bir bug tamirciye götürdüm halletti 200 lira falan aldı sanırım.

Çözümü de yok boşuna uğraşma 3 gün boyunca aralıksız araştırdım her şeyi yaptım sonuç vermedi. Çözebilen de yok zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı