Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2018 #1 Bu hatayı neden alıyorum? Nasıl çözebilirim? Bir de sarı ünlem var. Onunda çözümünü söyler misiniz? Konu neden web programlama bölümüne taşındı? Ben C# ile masaüstü uygulaması yaparken sorun yaşadım. Web programlamadan da hiç anlamam. Son düzenleme: 2 Ağustos 2018
Bu hatayı neden alıyorum? Nasıl çözebilirim? Bir de sarı ünlem var. Onunda çözümünü söyler misiniz? Konu neden web programlama bölümüne taşındı? Ben C# ile masaüstü uygulaması yaparken sorun yaşadım. Web programlamadan da hiç anlamam.
Çözüm M Marigold 2 Ağustos 2018 Düzenlediğiniz kısmı eski haline getirip, yalnızca 35. satırdaki noktalı virgülü silin.
xenefon Kilopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 202 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2018 #2 Ben de web programlama ile uğraşıyorum da, bu kod bloğunda normalde web programlamada if bloğunun sonuna ; konulmaz. Sanırım onu silmeniz gerekiyor.. Artı 0 Eksi
Ben de web programlama ile uğraşıyorum da, bu kod bloğunda normalde web programlamada if bloğunun sonuna ; konulmaz. Sanırım onu silmeniz gerekiyor..
M Marigold Ziyaretçi 2 Ağustos 2018 #3 if/else gibi ifadelerden sonra noktalı virgül kullanılmaz. Türkçe karakter kullanmamaya özen gösterin. Artı 0 Eksi
if/else gibi ifadelerden sonra noktalı virgül kullanılmaz. Türkçe karakter kullanmamaya özen gösterin.
KS KS Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2018 #4 xenefon dedi: Ben de web programlama ile uğraşıyorum da, bu kod bloğunda normalde web programlamada if bloğunun sonuna ; konulmaz. Sanırım onu silmeniz gerekiyor.. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: if/else gibi ifadelerden sonra noktalı virgül kullanılmaz. Türkçe karakter kullanmamaya özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Noktalı virgülü ve tırnak işareti içerisindeki Türkçe karakterleri sildim ama bu sefer de böyle diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2018 Artı 0 Eksi
xenefon dedi: Ben de web programlama ile uğraşıyorum da, bu kod bloğunda normalde web programlamada if bloğunun sonuna ; konulmaz. Sanırım onu silmeniz gerekiyor.. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: if/else gibi ifadelerden sonra noktalı virgül kullanılmaz. Türkçe karakter kullanmamaya özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Noktalı virgülü ve tırnak işareti içerisindeki Türkçe karakterleri sildim ama bu sefer de böyle diyor.
M Marigold Ziyaretçi 2 Ağustos 2018 #5 Düzenlediğiniz kısmı eski haline getirip, yalnızca 35. satırdaki noktalı virgülü silin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2018 #6 Silinen üye dedi: Düzenlediğiniz kısmı eski haline getirip, yalnızca 35. satırdaki noktalı virgülü silin. Genişletmek için tıkla... Program çalışıyor. Konu kapatılabilir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Düzenlediğiniz kısmı eski haline getirip, yalnızca 35. satırdaki noktalı virgülü silin. Genişletmek için tıkla... Program çalışıyor. Konu kapatılabilir.