C# Error CS1513 } expected

Daha fazla  
Bu hatayı neden alıyorum? Nasıl çözebilirim? Bir de sarı ünlem var. Onunda çözümünü söyler misiniz?

C#.jpg

Konu neden web programlama bölümüne taşındı? Ben C# ile masaüstü uygulaması yaparken sorun yaşadım. Web programlamadan da hiç anlamam.

Son düzenleme:
Çözüm
M
Düzenlediğiniz kısmı eski haline getirip, yalnızca 35. satırdaki noktalı virgülü silin.
Ben de web programlama ile uğraşıyorum da, bu kod bloğunda normalde web programlamada if bloğunun sonuna ; konulmaz. Sanırım onu silmeniz gerekiyor..

Ben de web programlama ile uğraşıyorum da, bu kod bloğunda normalde web programlamada if bloğunun sonuna ; konulmaz. Sanırım onu silmeniz gerekiyor..
if/else gibi ifadelerden sonra noktalı virgül kullanılmaz. Türkçe karakter kullanmamaya özen gösterin.
Noktalı virgülü ve tırnak işareti içerisindeki Türkçe karakterleri sildim ama bu sefer de böyle diyor.

Screenshot_2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı