ahmetxonic Kilopat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2017 #1 Sürekli aynı hatayı alıyorum bir sıkıntı yaratmıyor fakat sinirlerimi alt üst etmiş durumda. Kapatıyorum tekrar açılıyor internette biraz araştırdım yaptım bir kaç şey falan denedim fakat bir çözüm yolu bulabilmiş değilim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2017
Sürekli aynı hatayı alıyorum bir sıkıntı yaratmıyor fakat sinirlerimi alt üst etmiş durumda. Kapatıyorum tekrar açılıyor internette biraz araştırdım yaptım bir kaç şey falan denedim fakat bir çözüm yolu bulabilmiş değilim.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 5 Kasım 2017 #2 Sistemine miner zararlısı bulaşmış. Şu konuya bakarak temizleyin. [Çözüm] CCE ile Windows-upt.exe & C:\eth\a.vbs Zararlı Temizliği [Video]
Sistemine miner zararlısı bulaşmış. Şu konuya bakarak temizleyin. [Çözüm] CCE ile Windows-upt.exe & C:\eth\a.vbs Zararlı Temizliği [Video]