C++ .exe Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

in Time

Centipat
Selam arkadaşlar. İnternetten hazır bir kod almıştım fakat aşağıdaki resimlerdeki gibi hata alıyorum. Başlatamıyorum sebebi nedir?
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Öncelikle kullanıcı adın bize kart bilgilerini vermez. Gizlemene gerek yok.
Sonrasında kodun ne yapmaya çalıştığı anlaşılıyor, hazır kod demek için kod kelimesini hak eden bir şey olmasını tercih ederim.
Son olarak düzgün yardım için procEntry ve procName'in ne olduğunu bilmemiz gerek. Yine de tavsiye olarak _stricmp yerine wcsmp kullanmayı deneyebilirsin. Type Casting şu an da gerekiyor olabilir, wcsmp kullanmaya çalıştığında da gerekiyor olabilir.

:D Arkadaşlar bu arada bu kodlara bakarak hile türünden bir şey yapılmadığını anlamayacak kişi zaten yok. Ben buradaki hatayı ve nasıl düzelteceğimi sordum. Ayrıca kullanıcı adını değiştirmemin sebebi absürt bir şey olmasıdır belki de? Konu ile alakasız tüm cevapları yazıyorsunuz.

Off nasıl tavır bunlar ya? Professionel bir yazılımcı olsam burada bunu paylaşmam zaten ya. Sadece neden açılmadığını merak ettim diye paylaştım. Tavırlara bak ya şaka gibisiniz :/

Off nasıl tavır bunlar ya? Professionel bir yazılımcı olsam burada bunu paylaşmam zaten ya. Sadece neden açılmadığını merak ettim diye paylaştım. Tavırlara bak ya şaka gibisiniz :/
Kusura bakmayın ama bu hatayı düzelttikten sonra, bu hile yazılımını kullanıp insanları oyundan soğutmayacağınızdan kesinlikle emin olamayız. Eğer ki amacınız kodlama öğrenmek ise internette bunun gibi tonla hazır ve FAYDALI kodlar var.

Amacım hile yapmak değil elimde hazır bir hile vs. gibi şeylerde yok zaten. Oraya yer tutması için csgo vs. fistan yazıp geçtim. Amacım injector yapmaktı ve hata alıyordum diye paylaştım. Ama çok bilmiş prof arkadaşlarım sağ olsun konu dışı tüm mesajları vurdular :D Yine belli etti Milletimin insanı kendini

Amacım hile yapmak değil elimde hazır bir hile vs. gibi şeylerde yok zaten. Oraya yer tutması için csgo vs. fistan yazıp geçtim. Amacım injector yapmaktı ve hata alıyordum diye paylaştım. Ama çok bilmiş prof arkadaşlarım sağ olsun konu dışı tüm mesajları vurdular :D Yine belli etti Milletimin insanı kendini
Buyurun kendi const char* değişkeninizle size mutluluklar o zaman 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı