C# form ekranı ekrana gelmiyor

orsseee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bir web site üzerinden veri çekmeye çalışıyorum. Eğer oradaki değer 1 ise program çalışacak. Eğer oradaki değer 2 veya üzerinde ise yeni sürümü indirin yazacak. Her şey buraya kadar tamam. Kod kısmını bir şekilde hallettim fakat programı çalıştırdığımda form ekranı nedense ekrana gelmiyor. Sebebi ne olabilir?

Dosya Ekleri

• kod.PNG
    kod.PNG
    17,5 KB · Görüntüleme: 274
Merhaba. Bir web site üzerinden veri çekmeye çalışıyorum. Eğer oradaki değer 1 ise program çalışacak. Eğer oradaki değer 2 veya üzerinde ise yeni sürümü indirin yazacak. Her şey buraya kadar tamam. Kod kısmını bir şekilde hallettim fakat programı çalıştırdığımda form ekranı nedense ekrana gelmiyor. Sebebi ne olabilir?

Sonuna Console.ReadLine(); yazın.

form1_load fonksiyonu return olmadığı için form yüklenmiyordur. Kodları tekrar gözden geçir, döngüye girmesine sebep olabilecek herhangi bir şey olabilir.

form1_load fonksiyonu return olmadığı için form yüklenmiyordur. Kodları tekrar gözden geçir, döngüye girmesine sebep olabilecek herhangi bir şey olabilir.
Herhangi bir sonuca ulaşamadım. Video hazırladım yüklüyorum şimdi. Öyle daha açıklayıcı olacak.

Bu kadar bilgiyle bir şey diyemiyorum maalesef.
Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı