C# hakkında sorularım

Kendimi bir şeye bağlı olarak hissediyorum, tek başıma hiçbir şey yapamıyorum. Bu durumu nasıl aşabilirim ?

Eskiden işlediklerime bakmadan tek başıma bir proje yapamam mesela şuan, kendimde problem olduğunu düşünüyorum.
Bu şekilde düşünmeyin. Daha yeni başladınız. Hemen usta olacaksınız diye bir kaide yok. Proje yapmanın güzelliğide burada zaten. Eskiden işlediğiniz konuları unuttuğunuz için o konuya bakıyorsunuz projenize uyguluyorsunuz ve devam ediyorsunuz. Bu bu şekilde devam eder. Proje yapmanın mantığıda budur aslında. Unuttuklarını hatırlarsın, bildiklerini tekrar edersin ve bildiğinden daha fazlasını öğrenirsin.

Evet, ara vermenin önemli olduğunu örnekli olarak yaşadım. Yaşadığım bir hatayı saatlerce düşünürken cevabını bulamamıştım. Ertesi gün hiç aklımda değilken aniden aklıma cevabı geldi. Ara vermek cidden iyi bir şey.

Ben günlük 2 saat calişiyordum genelde ama bazen hiç istemedigim oluyor calismiyordum. Senin keyfine bağli bir de ben bir kodu gun gun yazdigimi bilirim mesela bir hata cikar cok calismisimdir birakip yarin devam ederim boylece yeni fikirler aklima gelir sorunlari takilmadan gecerim.

Bu şekilde düşünmeyin. Daha yeni başladınız. Hemen usta olacaksınız diye bir kaide yok. Proje yapmanın güzelliğide burada zaten. Eskiden işlediğiniz konuları unuttuğunuz için o konuya bakıyorsunuz projenize uyguluyorsunuz ve devam ediyorsunuz. Bu bu şekilde devam eder. Proje yapmanın mantığıda budur aslında. Unuttuklarını hatırlarsın, bildiklerini tekrar edersin ve bildiğinden daha fazlasını öğrenirsin.
Sabırsız birisi olduğum için yapamadığım zaman kendimi kötü hissediyorum. Bu sorunumu aşarsam problem olmaz diye düşünüyorum.
Ben günlük 2 saat calişiyordum genelde ama bazen hiç istemedigim oluyor calismiyordum. Senin keyfine bağli bir de ben bir kodu gun gun yazdigimi bilirim mesela bir hata cikar cok calismisimdir birakip yarin devam ederim boylece yeni fikirler aklima gelir sorunlari takilmadan gecerim.
Sizi Discord'dan ekledim.

Abi aklıma BKT akademi üyeliğim geldi girip bakayım dedim site çok yavaş bir video açtım hala yüklenmesini bekliyorum neden site bu kadar yavaş 10-15 dk oldu bu arada

Abi aklıma BKT akademi üyeliğim geldi girip bakayım dedim site çok yavaş bir video açtım hala yüklenmesini bekliyorum neden site bu kadar yavaş 10-15 dk oldu bu arada
Ben de problem yok, internet hızınla alakalı olabilir. Bende 100 mbps download var.

Bence çok fazla kodu çok kere yazman lazım. Kendinden kod yazıp her şeyi denemen lazım. Burasını değiştirirsem ne olur diye oynamalar yaparak neyin nasıl çalıştığını çözebilirsin. Hangi dili öğrendiğin ne yapmak istediğine bağlı, ki çok kez de söyleniyor.
Şu forumda donanımdan pek anlamadığım için yazılım sorularına cevap vermek istiyorum. Yazılım konusu da hep böyle nereden başlayayım ne öğreneyim oluyor. :( cevaplayabileceğim soru olunca da çoktan çözülmüş oluyor. Eksik biriyim bu forumda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı