Programlama bilgisi sıfır olan birisi için sıfırdan C# öğrenmek isterse hangi Online dersi önerirsiniz?
Dostum Console ne demek onu araştırdın mı? C# ne onu araştırdın mı daha doğrusu?Console önceliğim değil bu dili bana temelden güzel şekilde anlatacak bir ders lazım.
Form app ne için Console ne için? Yani amaçları nedir?Dostum Console ne demek onu araştırdın mı? C# ne onu araştırdın mı daha doğrusu?
Bu işlere hiçbir şey araştırmadan girmeyin.
Form Apps ile Windows işletim sistemine arayüzlü uygulamalar geliştirebilirsiniz. Console ise CMD ekranı gibi bir ekrana çıktı veren ve arayüzü olmayan geliştirme türüdür.Form app ne için Console ne için? Yani amaçları nedir?
Hile türleri için Console değil mi?Form Apps ile Windows işletim sistemine arayüzlü uygulamalar geliştirebilirsiniz. Console ise CMD ekranı gibi bir ekrana çıktı veren ve arayüzü olmayan geliştirme türüdür.
Ne hilesi olacağına göre değişir ama oyun hilelerinden bahsediyorsan genellikle C++ ile yazılırlar.Hile türleri için Console değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.