C# için çevrim içi ders önerisi

@Ecmel tabii araştırdım hocam amacım hayatımızın her aşamasında Windows olduğu için hem kullanım kolaylığı hem alışılmış olduğundan Windows'ta çalışacak uygulama yazabilmek yani Console önceliğim değil derken önceliğim arayüzlü uygulama geliştirebilmek.

@Ecmel tabii araştırdım hocam amacım hayatımızın her aşamasında Windows olduğu için hem kullanım kolaylığı hem alışılmış olduğundan Windows'ta çalışacak uygulama yazabilmek yani Console önceliğim değil derken önceliğim arayüzlü uygulama geliştirebilmek.

Console öğrenmeden forma geçilmesini önermem.

Programlama bilgisi 0 olan birisi C# ile başlamasını pek mantıklı bulmuyorum. C öneririm. C dilini belli bir seviyeye kadar öğrendikten sonra C# veya C++ geçebilirsiniz.

İlk önce Console öğrenmeyi tavsiye ederim. İşin temelinden başlarsın. Tabii daha da temel istersen C dilinden başlamanı da tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı