C için IDE önerisi

Visual stüdyo kurucam ama benim emektar laptop kaldırır mı bilemiyorum ya, masaüstüye kurmak istemiyorum oyun videoları çekiyorum onda. Sistem kararsızlıkları oluşuyor kurunca. Şimdilik c++ express ile başlıyım ilerde stüdyo kurarım olmadı 🥲
O zaman sizin durumunuzda dediğiniz gibi C++ express indirin hocam. Syntax, mantık, algoritma, pointer, class falan öğrenirsiniz ondan sonra eğer müsait bilgisayar olursa VS Code'a geçerseniz.

@Lava Catopuma hocam kusura bakmayın bu mesajımda IDE demek yerine derleyici demişim, moderatör hocalarım uyardı ondan sonra farkına vardım.

Ayrıca konuyu görüp de okuyan hocalarımdan ayrıca özür dilerim.
Rica ederim hocam, kolaylıklar dilerim size. Dev C'yi önermemin sebebi ise derleyici kurma problemi olmaması ve en köklü derleyici olmasından ötürü. Tabii biraz fazla eski. O yüzden VS Code'u daha çok tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Dev-C++ kullanmak isterseniz eski sürümlerini değil Embarcadero veya RedPanda sürümünü kurmanızı öneririm. Bloodshed ve Orwell sürümleri oldukça eskiyen, artık müzeye kaldırılması gereken sürümler.

Dev-C++ kullanmak isterseniz eski sürümlerini değil Embarcadero veya RedPanda sürümünü kurmanızı öneririm. Bloodshed ve Orwell sürümleri oldukça eskiyen, artık müzeye kaldırılması gereken sürümler.

Katılıyorum, Bloodshed geliştiricisi projeyi yıllar önce bıraktı. Orwell'da
Blooodshed'in eski bir fork’u zaten.
O da uzun süredir aktif geliştirilmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı