C++ için kaynak önerisi

mburaktekin

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Asıl amacım bilgisayar için uygulamalar tasarlamak fakat 1 hafta içinde Arduino için bir yazılım yazmam lazım. Python'da çok az bir temelim vardı "if, else elif" gibi şeyleri biliyordum ama unuttum. Önereceğiniz kaynaklar nelerdir? Udemy kursu atmayın lütfen.

Hocam peki şu nasıldır?
Şadi hoca iyidir ama kendinizle çeliştiniz. Garip.
Udemy kursu atmayın lütfen.
Bu arada 1 haftada pek bir şey yapamazsınız. Ancak syntax falan öğrenirsiniz büyük ihtimalle bu sürede.

Şadi hoca iyidir ama kendinizle çeliştiniz. Garip.
Sonradan alabilirim diye düşündüm, o yüzden attım. 1 haftada internetten bir şeyler bulup onu yazmak zorunda kalacağım o zaman.
Hocam C++ gibi bir dilin temelini bile 1 haftada atamazsınız. Udemy, BTK Akademi, W3Schools kaynaklarını kullanabilirsiniz.
BTK Akademi'de C++ yok maalesef.
@BalikŞuşişi hocam peki bu Udemy dersi mi iyidir yoksa bu seri yeterli olur mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Yazılım Bilimi YouTube kanalını kesinlikle tavsiye ediyorum lafı dolandırmadan konuyla ilgili bilgileri veriyor bir video en fazla 10 dk falan sürüyor sadece 1 2 günde temel işlevleri kavrayabilecek kıvama gelebileceğinize inanıyorum

Hocam Yazılım Bilimi YouTube kanalını kesinlikle tavsiye ediyorum lafı dolandırmadan konuyla ilgili bilgileri veriyor bir video en fazla 10 dk falan sürüyor sadece 1 2 günde temel işlevleri kavrayabilecek kıvama gelebileceğinize inanıyorum
Hocam ben her şeyi temelden öğrenmek istiyorum o yüzden o kanala bakmayacağım ayrıca linki yanlış atmışım. YouTube'daki dersle Udemy'deki dersin bir farkı olur mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı