C++ için kurs önerisi

Udemy C++ kursu olarak hangisi?

• Dr. Şadi Evren Şeker

• Kaan Academy

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ya her kurs üç aşağı beş yukarı aynı sonucu verir temelde. Zaten kursta öğreneceğinden çok daha fazlasını tek başına bir şeyler yapmaya başladığında, hatalarla karşılaşmaya başlayınca öğreniyorsun. :)
Aynen öyle beni çeken de bu zaten. Bir şeylerin temelini anladıktan sonra kendin üretmeye çalışıyorsun, örneğine bakmadan kendin mantık yürüterek yazdığın kodun örneklerle aynı olması ayrı bir zevk veriyor.

Şadi Evren Şekerin kursu direkt C++ öğretir yani C ile başlamadan öğretir. Şahsen Şadi Evren hocayı çok severim. Hem bilgisi olsun hem anlatışı olsun. Kaan Academy ise C ve C++ dillerini beraberinde öğretir. İlk baş C ile başlar ve sonradan C++'a geçer. Bilgin sıfırsa ve C dilini de öğrenmek istiyorsan Kaan Academy öneririm. RAM mantığını iyi anlatarak öğretiyor. Ben Kaan Academy aldım ve kusurlu bir tarafını görmedim. Eğer öğrenmeye açsan her türlü ikisinin de muhakkak yardımı dokunur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı