C# için Türkçe kaynak var mı?

Kainny

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
gabenin öz oğlu
C# için Türkçe kaynak var mı? Ve daha iyi nasıl öğrenebilirim? Visual Studio 2019 ile oyun geliştirebilir miyim?

C# öğrenerek basit 2D oyun yapmak istiyorum. Yılan oyunu gibi basit projeler ile başlamak istiyorum. Sadece Visual Studio ile yapabilir miyim yoksa Unity indirmeli miyim?

Yavaş yavaş ingilizce öğrenmeye başlamakta yarar var. Udemy'den ücretli / ücretsiz bir çok Türkçe kurs bulabilirsin ancak, teknolojide ve bilimde İngilizce şarttır.

Kodlamada terimleri öğrenmek zor bir şey değil, onları nasıl bir düzende yazacağın nasıl bir mantık ile yazman gerektiği önemli, aynı İngilizce gibi bildiğin kelimeler tek başına yeterli değil onları nasıl kullanman gerektiğini de bilmen gerekir 5 senedir C# Unity ile oyun geliştiriyorum illaki takılacağın yerler olacak ve açık konuşmak gerekirse İngilizce gerekli fakat İngilizce bilmediğin için başlamamazlık etme Türkçe kaynaklar da var fakat belli bir noktaya kadar. Ayrıca Unity ile başlarsan çok daha iyi olur oyun yapmak için ve sana önerim acele etme ve kararlı ol. Yavaş yavaş öğrenmeye başlıyorsun eğer acele edersen hayat kırıklığı ile ayrılırsın. ancak İngilizceni geliştir kodlamada yabancı dil gerçekten çok önemli

C# dili, nesne tabanlı diller arasında en çok Türkçe kaynağı olan dil belki de. Elinizi atsanız kaynak bulabileceğinizi düşünüyorum, sadece konu başlıklarını iyi belirlemek gerekiyor. Udemy üzerinden kurs satın almanızı tavsiye etmem, YouTube üzerinde ne varsa aynısı Udemy üzerinde. Ülkede önüne gelen kod yazıyor, önüne gelen kitap basıyor, önüne gelen eğitim videosu çekiyor. Geçenlerde t-SQL ile ilgili sözde bir eğitmenin videosunu izleyeyim dedim, adam daha İngilizce terimlerin telaffuzunu yapamıyor, nasıl anlatacak bu adam?
Sadece Google translate kullanarak Microsoft üzerindeki dokümanları okusanız bile piyasadaki ve Udemy üzerindeki derslerin ilerisinde bir noktaya geleceğinizi düşünüyorum.

Hepiniz için çok teşekkür ederim. İngilizcem o kadar da iyi değil fakat okuduğumu anlayabiliyorum. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı