C# iki farklı klasör karşılaştırma

İki farklı klasörde tam olarak neyi karşılaştıracaksınız? İçindeki dosyaların isimlerini mi? Biraz ayrıntılı anlatırsanız.

İki farklı klasörde tam olarak neyi karşılaştıracaksınız? İçindeki dosyaların isimlerini mi? Biraz ayrıntılı anlatırsanız.

Şu şekilde analtiyim.
Elimde iki tane klasör var 1A klasörü biri e klasörü diyelim bu klasörlerin içindeki dosyaalr eşit ve aynı olması lazım eğer a klasöründeki bir dosya e de yoksa hemen bana txt yazdıracak a klasorunde örnek veriyorum data dosyası var e klasorunde data dosyası yoktur C# kodlu olacak.

Şu şekilde analtiyim.
Elimde iki tane klasör var 1A klasörü biri e klasörü diyelim bu klasörlerin içindeki dosyaalr eşit ve aynı olması lazım eğer a klasöründeki bir dosya e de yoksa hemen bana txt yazdıracak a klasorunde örnek veriyorum data dosyası var e klasorunde data dosyası yoktur C# kodlu olacak.dosya isimleri

Şu şekilde analtiyim.
Elimde iki tane klasör var 1A klasörü biri e klasörü diyelim bu klasörlerin içindeki dosyaalr eşit ve aynı olması lazım eğer a klasöründeki bir dosya e de yoksa hemen bana txt yazdıracak a klasorunde örnek veriyorum data dosyası var e klasorunde data dosyası yoktur C# kodlu olacak. Dosya isimleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı