@Lorys C++ makine diline daha yakın bir dil ve daha hızlı bir dildir ama Türkiye'de C# daha popüler ve yeni başlayanlara göre C++ biraz zor kaçabiliyor siz bilgisayar mühendisliği falan okuyor musunuz eğer okuyorsanız okulda öğretilen hangisiyse onda uzmanlaşın bence.
@533388 hayır 15 yaşındayım fakat gelecek yazılım üzerine olacak bir de oyun yazmak eğlendirecek gibi hissediyorum, oyunları kendi dilediğim gibi modlamak çok hoş duruyor yani siz bu işler için
C++ daha kullanışlı mı diyorsunuz.
@Lorys bende sizin gibi 15 yaşındayım ve C# da C de yazdım ama benim hoşuma C daha çok gitti zaten C++ C'nin gelişmiş hali aynı konular C++'da da var bence C++ bilin ekmeğini yersiniz ama yatırım tavsiyesi değildir şaka bir yana eğer işletim sistemlerine, işlemcilere yani gömülü sistemlere ilginiz varsa yine C ve C++ kullanılıyor.
@Lorys C öğrenmek için Udemy YouTube gibi yerler var bence Udemy'e çok bulaşma orası ücretli ama ben öğrendiğim şeyleri Udemy'den değil de YouTube'dan öğrendim C için fehmi uyarın C serisi var C++ içinde yazılım bilimi var gerçekten ikisi de çok iyi anlatıyor ama fehmi uyar biraz sıkıyor insanı ondan sıkılırsan Murat yücedağın C serisi var onu tavsiye ederim ama Udemy'den kurs almak istersen can boz var ismini yanlış da hatırlıyor olabilirim eğer sorun olursa beni etiketliyebilirsin yazılım yolunda kolay gelsin.