Çözüldü C ile D diski nasıl birleştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Bilgisayarın yarısı C ve C dolmak üzere. D'de ise hiçbir şey yok. Linux'a alışık olduğum için Live disk ile de denedim ama birleşmiyor. C diski bölüm 3 olarak görünüyor. 4'te recovery var ve D ise 5'te. İnternette C ile D yan yana olmalılar gibi duydum. C ile D'yi nasıl birleştirebilirim?

Son düzenleme:
Çözüm
MiniTool Partititon indir. Resize seçeneği ile birleştirebilirsin. Windows üzerinden yapmak istersen dediğin gibi iki diskin yan yana olması lazım. Soldaki diski sağdaki disk ile birleştirebilirsin ama arada bir bölüm varsa harici program kullanman lazım.
MiniTool Partititon indir. Resize seçeneği ile birleştirebilirsin. Windows üzerinden yapmak istersen dediğin gibi iki diskin yan yana olması lazım. Soldaki diski sağdaki disk ile birleştirebilirsin ama arada bir bölüm varsa harici program kullanman lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Harici program derken hangi uygulamayı kullanabilirim?

Mini tool partiton indir. Resize seçeneği ile birleştirebilirsin. Windows üzerinden yapmak istersen dediğin gibi iki diskin yan yana olması lazım Soldaki diski sağdaki disk ile birleştirebilirsin. Ama arada bir bölüm varsa harici program kullanman lazım.
Teşekkürler. Ama bir sorum daha var. D'nin alanının çoğunu aktardım fakat D şu anda 183 MB. Bu kalan alanı nasıl ekleyebilirim? Extend yapınca boş alan kalmadı diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı