C++ ile hata mı ettim?

Hayır. Vue.js, React, Angular gibi frameworkler sayesinde one page app dediğimiz işler arttı. Ayrıca anlattığım şeylerin back-end ile bir alakası yok.

Front-end, sadece HTML ve CSS yazmaktan ibaret bir kavram değil. 2005'li yıllarda falan öyle olan bir kavramdı. :)
Ahahah 2005'lerde HTML + CSS + JS ile insanlar proje yapabiliyordu. Artık insanlar react mı angular mı sorusundan öteye gidemiyor. 😀

Hayır. Vue.js, React, Angular gibi Framework'ler sayesinde Single page App dediğimiz işler arttı. Ayrıca anlattığım şeylerin Back-End ile bir alakası yok.

Front-End, sadece HTML ve CSS yazmaktan ibaret bir kavram değil. 2005'li yıllarda falan öyle olan bir kavramdı. :)

Anladım deneyeceğiz edeceğiz. Yapacağım ama kafaya taktım yazılım işini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Java veya JavaScript ile UE 4-UE5 veya Unity ile 2D mobil-PC oyun yap, sat.

Unity ile 2D mobil iyi... Play Store koyarsın Free ama reklamlı olur gelir elde edersin.

UE 4-UE5 ile PC oyun iyi... Steam koyarsın Free ama reklamlı olur gelir elde edersin.

PC oyununda reklamlı oyun :D kimse oynamaz o oyunu hocam

Öncelikle amacınız para kazanmak değil değer yaratmak olmalıdır. Eğer bunu başarmaya çalışırsanız emin olun ki bu kadar karar değiştiren biri olmayacaksınız. Bu işler bugün başladım yarın Crysis yaptım şeklinde olmuyor.

C++'da OOP yapısı zordur. Onun yerine C# ile başlayıp sonra C++'a geçebilirsiniz.

Peki hız için gözle görülebilir bir fark olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC oyununda reklamlı oyun :D kimse oynamaz o oyunu hocam
Biliyorum :)
Ya da 2 TL koyar. Hani bazen olur ya adamın Steam cüzdenında 2 TL kalır forumda konu acar... Iste tam o an biz de @479980 hocamizın yapip 2 TL'ye sattigi oyunu oneririz.

Oyun oynarken kendini neden gerizekalı gibi hissediyorsun? Daha çok başlardasın üstelik oynadığın oyun ne bilmiyorum ama popüler mobil-PC oyunlarını istisnalar olsa da üç beş kişi oturup yapmıyor. Çok büyük paralar harcanarak 40-50 kişilik ekiplerle yapılıyor. Büyük stüdyolar AAA oyunları 500-1000 kişilik ekiplerle yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı