C/C++ C ile nasıl profesyonel olurum?

Teşekkürler hocam. Sorun zaten öğrenmekte. İngilizcem pek iyi değil. Türkçe kaynaklar yetersiz. Udemy vb. kurs yerlerinde sadece temel anlatılıyor. Yani öğrenmek benim için biraz daha zor. Kendi kendimi nasıl geliştireceğimi bilmiyorum.Sürekli farklı dil öğrenmek istiyorum hevesliyimde. Yazılımı asla para kaynağı olarak görmedim hobi olarakta yapmak istiyorum ama önümde hep bir engel var.

Bir hevesle farklı dile öğrenmek yerine önce İngilizce öğren. Sonra bir proje belirle kendine. Ardından bu projeyi bitir. Bitirirken çok şey öğreneceksin. Weble alakalı bilgim 1 ay öncesine kadar temeli geçmezdi. Arkadaşımın mezuniyet projesine yardım ederken öğrendim.

Hocam iyi hoş güzelde size bir şey diyeyim mi JavaScript'te güzel he ben oyun kodlamıyorum veya bir yapay zeka veya bir oyun motoru o yüzden C#'a veya C++ dili benim için önemli değil ben Android oyun yapmayı denemişliğim var android studio + web tasarımıyla ilgileniyorum HTML CSS biliyorum JavaScript'e geçeceğim bilgisayara format attığım için onca emeğim boşa gitti Python'la birkaç tool yazmıştım HTML CSS ile login page ve main page yazdım ama dediğim gibi format attırdım mecburdum PC sıkıntılıydı her şey gitti o yüzden 3 4 aydır hiçbir yazılım diliyle ilgilenmiyorum bilgilerin yarısı uçtu.

Daha işin çok basindasin. Acele etme, daldan dala atlama, çok sabit fikirli olma, ve cloudda yedeklemeyi alışkanlık haline getir ki yaptığın şeyler kaybolmasın. Ayrıca bir projeyi kaybetmiş olman senin olduğun aşamada tüm emeklerin çöp olduğu anlamına gelmez. Onu yaparken öğrendiklerin yeter. En iyi ücretsiz yedekleme GitHub'dir(!). Yarı ironik bir söylem. Git kullanmak her zaman iyi bir alışkanlık. GitHub ise ücretsiz ve gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…