C/C++ C ile nasıl profesyonel olurum?

Tekrar söylüyorum. Dil bir araç. Dolayısıyla eğer ihtiyacın varsa bu aracı kullanmayı öğrenir ve kullanırsın. Bu işi komplike hale getirmenin anlamı yok. Bir dile saplanıp kalmak zorunda da değilsin. Eğer geliştireceğin şey C# gerektiriyorsa C#, C istiyorsa C, Python istiyorsa Python öğrenirsin ve bunlarda da her şeyi ogrenmezsin. Ihtiyacın olanı öğrenirsin. Ha diğer dillerle de çözüm bulabilirsin amacın için ama bazı diller seni diğer dillerden daha çok uğraştırır.

Bir vida var önünde sökmen lazım. Yıldız baş bir vida. Düz uç tornavida da söker, kaşık arkası da söker, yıldız tornavida da söker. Biri bu işi daha verimli ve kolay yapar diğerleri ona göre zayıf kalır. Dillerde aynı böyle. Biri ihtiyacını daha çok karşılar, diğeri ihtiyacını karşılamak için ekstra efor ister.
Teşekkürler hocam. Sorun zaten öğrenmekte. İngilizcem pek iyi değil. Türkçe kaynaklar yetersiz. Udemy vb. kurs yerlerinde sadece temel anlatılıyor. Yani öğrenmek benim için biraz daha zor. Kendi kendimi nasıl geliştireceğimi bilmiyorum.Sürekli farklı dil öğrenmek istiyorum hevesliyimde. Yazılımı asla para kaynağı olarak görmedim hobi olarakta yapmak istiyorum ama önümde hep bir engel var.

Teşekkürler hocam. Sorun zaten öğrenmekte. İngilizcem pek iyi değil. Türkçe kaynaklar yetersiz. Udemy vb. kurs yerlerinde sadece temel anlatılıyor. Yani öğrenmek benim için biraz daha zor. Kendi kendimi nasıl geliştireceğimi bilmiyorum.Sürekli farklı dil öğrenmek istiyorum hevesliyimde. Yazılımı asla para kaynağı olarak görmedim hobi olarakta yapmak istiyorum ama önümde hep bir engel var.
Bir hevesle farklı dile öğrenmek yerine önce İngilizce öğren. Sonra bir proje belirle kendine. Ardından bu projeyi bitir. Bitirirken çok şey öğreneceksin. Weble alakalı bilgim 1 ay öncesine kadar temeli geçmezdi. Arkadaşımın mezuniyet projesine yardım ederken öğrendim.

Hocam iyi hoş güzelde size bir şey diyeyim mi JavaScript'te güzel he ben oyun kodlamıyorum veya bir yapay zeka veya bir oyun motoru o yüzden C#'a veya C++ dili benim için önemli değil ben Android oyun yapmayı denemişliğim var android studio + web tasarımıyla ilgileniyorum HTML CSS biliyorum JavaScript'e geçeceğim bilgisayara format attığım için onca emeğim boşa gitti Python'la birkaç tool yazmıştım HTML CSS ile login page ve main page yazdım ama dediğim gibi format attırdım mecburdum PC sıkıntılıydı her şey gitti o yüzden 3 4 aydır hiçbir yazılım diliyle ilgilenmiyorum bilgilerin yarısı uçtu.

Hocam iyi hoş güzelde size bir şey diyeyim mi JavaScript'te güzel he ben oyun kodlamıyorum veya bir yapay zeka veya bir oyun motoru o yüzden C#'a veya C++ dili benim için önemli değil ben Android oyun yapmayı denemişliğim var android studio + web tasarımıyla ilgileniyorum HTML CSS biliyorum JavaScript'e geçeceğim bilgisayara format attığım için onca emeğim boşa gitti Python'la birkaç tool yazmıştım HTML CSS ile login page ve main page yazdım ama dediğim gibi format attırdım mecburdum PC sıkıntılıydı her şey gitti o yüzden 3 4 aydır hiçbir yazılım diliyle ilgilenmiyorum bilgilerin yarısı uçtu.
Daha işin çok basindasin. Acele etme, daldan dala atlama, çok sabit fikirli olma, ve cloudda yedeklemeyi alışkanlık haline getir ki yaptığın şeyler kaybolmasın. Ayrıca bir projeyi kaybetmiş olman senin olduğun aşamada tüm emeklerin çöp olduğu anlamına gelmez. Onu yaparken öğrendiklerin yeter. En iyi ücretsiz yedekleme GitHub'dir(!). Yarı ironik bir söylem. Git kullanmak her zaman iyi bir alışkanlık. GitHub ise ücretsiz ve gayet yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı