Supangela Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 1.024 Çözümler 10 21 Mart 2020 #21 Belirtmek isterim ki, yaptığınız oyunda kapıştığımız şey yapay zeka değil sizin belirlediğiniz koşullar.
Belirtmek isterim ki, yaptığınız oyunda kapıştığımız şey yapay zeka değil sizin belirlediğiniz koşullar.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.267 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 24 Mart 2020 #22 Ardam2 dedi: Merhabalar Technopat Forum takipçileri, yapmış olduğum proje olan yapay zeka xox oyununu sizlerle paylaşmak istedim. Kodlar C++ dili ile yazılmıştır. Umarım herkes için yararlı olur. Kodları kullanabilirsiniz. Sayfamı referans gösterirseniz sevinirim. Kodlara ve projeye buralardan erişebilirsiniz: Proje GitHub Sayfası : GitHub - ardamavi/artificial-intelligence-xox-game-Cpp: Artificial intelligence tic tac toe game with C++ - Arda Mavi GitHub - Gist : Artificial intelligence tic tac toe game with C++ - Arda Mavi · GitHub Proje sayfası : Yapay Zeka XOX Oyunu : C++ - Arda Mavi İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke değişken tanımlamalarında Türkçe karakter kullanmasaydınız.
Ardam2 dedi: Merhabalar Technopat Forum takipçileri, yapmış olduğum proje olan yapay zeka xox oyununu sizlerle paylaşmak istedim. Kodlar C++ dili ile yazılmıştır. Umarım herkes için yararlı olur. Kodları kullanabilirsiniz. Sayfamı referans gösterirseniz sevinirim. Kodlara ve projeye buralardan erişebilirsiniz: Proje GitHub Sayfası : GitHub - ardamavi/artificial-intelligence-xox-game-Cpp: Artificial intelligence tic tac toe game with C++ - Arda Mavi GitHub - Gist : Artificial intelligence tic tac toe game with C++ - Arda Mavi · GitHub Proje sayfası : Yapay Zeka XOX Oyunu : C++ - Arda Mavi İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke değişken tanımlamalarında Türkçe karakter kullanmasaydınız.
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Nisan 2020 #23 Kaynak koduna biraz baktım, ve demek istiyorum ki bu bir yapay zeka değil. Kendi belirlediğiniz birkaç koşul üzerinden bunu yürütüyorsunuz.
Kaynak koduna biraz baktım, ve demek istiyorum ki bu bir yapay zeka değil. Kendi belirlediğiniz birkaç koşul üzerinden bunu yürütüyorsunuz.