C# ile yazdığım program

Hello

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. C# ile kendime ufak çaplı bir program yaptım. Mantığı basit o yüzden anlatmak istemiyorum :) . Belki kendimiz neden program vs ekliyemiyoruz derseniz onu 1-2 ay sonra ekliyeceğim o da sadece premium için olucak :) . Görüşlerinizi bekliyorum. Açmaya çalışırken SmartScreen hatası çıkıyor ama hiçbir güvenlik sorunu yoktur, Ek bilgi deyip programı çalıştırın. Umarım beğenirsiniz. İndirme Linki : Yandex.Disk
Zaten fark ederseniz Yandex Disk virüs bulamadı. Verdiği kodlar için @Fatih Apaydın çok teşekkür ediyorum. MahApps kullandım eklenti olarak. İcon'daki gözü görüp "illücü" felan gibi şeyler düşünmeyelim :D .

Yandex'deki link kırıldı galiba bende Mediafire'ye yükledim .
Link : NevaSoft

Anlatıyım amacı Windows'ta olan çok kullanılan programlar, arama motorları gibi programlar var tıklayınca açılıyor, İnternet sekmesinde'de en çok girilen siteleri hazırladım butona basınca yine tıklayınca açılıyor. Neden kendi programımızı ekliyemiyoruz derseniz onu premium'a ekliyeceğim. Görüntüler ;
2.png
3.png
Adsız.png

Arkadaşlar ben indirdim yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Çok güzel bir uygulama hatta benim gibi üşengeç kişiler için. Yapan kişinin arkadaşıyım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı