erdemkuru Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #1 Hepinize merhabalar, Visual Studio'da for döngüsü ile bunu yapamadım da. Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm faux 19 Aralık 2020 C#:Panoya kopyala for (int row = 0; row < 5; row++) { for (int column = 0; column < 5; column++) { if (row == 0 || row == 5 - 1 || column == 5 - 1 - row) { Console.Write("*"); } else { Console.Write(" "); } } Console.WriteLine(); } Nasıl yapıldığını tekrar etmen, çok daha önemli. Paylaştığın kodda Z'ye dair hiçbir özelleştirme yok, yıldız çizmişsin sadece
C#:Panoya kopyala for (int row = 0; row < 5; row++) { for (int column = 0; column < 5; column++) { if (row == 0 || row == 5 - 1 || column == 5 - 1 - row) { Console.Write("*"); } else { Console.Write(" "); } } Console.WriteLine(); } Nasıl yapıldığını tekrar etmen, çok daha önemli. Paylaştığın kodda Z'ye dair hiçbir özelleştirme yok, yıldız çizmişsin sadece
KS KS erdemkuru Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #11 faux dedi: O değişikliği döngüden yapabilirsin diye ümit ediyorum, o da senin olsun. Genişletmek için tıkla... Eyw kral saolasın Artı 0 Eksi
faux dedi: O değişikliği döngüden yapabilirsin diye ümit ediyorum, o da senin olsun. Genişletmek için tıkla... Eyw kral saolasın