Selamlar C# .NET geliştirmesi yapıyordum fakat istediğim şekilde int.Parse kullanamıyorum. Aşağıdaki koda nasıl eklerim?
C:\Users\F4ST3R yazan yere int.Parse(label11.text) eklemek istiyorum fakat beceremedim, yani amacım burada indiren herkesin kullanıcı adını otomatik olarak anlayabilmesi ve kopyalaması.
Kullanıcı adını otomatik olarak anlamak için int parseye gerek yok (ne alaka çözemedim) onun yerine environment. Username kullanırsan oto olarak ismi çeker yani bu durumda kullanacağın kod.
Kullanıcı adını otomatik olarak anlamak için int parseye gerek yok (ne alaka çözemedim) onun yerine environment. Username kullanırsan oto olarak ismi çeker yani bu durumda kullanacağın kod.
Bilgisayarların kullanıcı adları sizin sisteminizde de olduğu gibi genellikle alakasız oluyor. Anladığım kadarıyla yerelde çalışan bir desktop uygulaması yazmaya çalışıyorsunuz.
Yerinizde olsam bunu bir web projesi haline getirirdim. Çok ekstrem bir kapalı sistem gereksinimi yoksa, web sunucuda çalışan bir proje çok çok daha fazla geliştirme, erişim imkanına sahip olacaktır.
Platformun size sunduğu nesneler yerine, back-end tarafında kendi oluşturacağınız nesneler çok daha efektif çalışacaktır.