C kaynağı önerisi

Python istemiyorum ben ya, Herkes python diye tutturmuş ileride C daha değerlenir bence.
C zaten değerli bir dil halen. Daha da değerlenecek diye bir şey yok. Aksine öteki dillerin popülerliği arttığı için iş bulmak daha kolay. Şu anda C öğrenmek demek makine diline yakın işler yapacağım demek.

C Değerlenmez hocam, zaten önemi çok büyük. Çoğu donanımda C kullanılıyor ve bilinmesi çok önemli bir dil ama ileride değerlenecek dillere de bakmak önemli. Bana kalırsa değerlenecek dil GoLang'dir.

Tamam reis kızma. Adam bir kaç dil söyledi. Siz de sadece Lua için konuşunca söyleyeyim dedim.

Tamam reis kızma. Adam bir kaç dil söyledi. Siz de sadece Lua için konuşunca söyleyeyim dedim.
Yok abi ondan değil ya ben python öğrenmekten biraz kaçıyorum sadece.
Adli bilişim olduğu için yakınlık önemli diye düşünüyorum ben hocam.
C Değerlenmez hocam, zaten önemi çok büyük. Çoğu donanımda C kullanılıyor ve bilinmesi çok önemli bir dil ama ileride değerlenecek dillere de bakmak önemli. Bana kalırsa değerlenecek dil GoLang'dir.
Evet GoLang mantıklı bir seçenek arkasında dev bir şirket var, Ama adli bilişimde yararı pek olmaz diye düşünüyorum.

Hoşunuza gitmiyor değil mi? Benim de hoşuma gitmiyor.
Evet yanlış anlaşıldıysam özür dilerim, Ben şöyle düşünüyorum, Bir şey ne kadar kötü olsa bile nadirliği önemlidir, Python galiba C diliyle yazılmıl diye biliyorum.
Adli bilişim hakkında pek bir bilgim yok hocam, ben direkt örnek verdim
Flutterden iyi abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…