user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 21 Mayıs 2022 #1 Bir IDE geliştiriyorum. Ancak .NET Framework'u projenin içine nasıl dahil edip kullanacağımı bilmiyorum. İnternette çok detaylı kaynaklar bulamadım. .NET Framework'u proje içerisinde nasıl kullanabilirim?
Bir IDE geliştiriyorum. Ancak .NET Framework'u projenin içine nasıl dahil edip kullanacağımı bilmiyorum. İnternette çok detaylı kaynaklar bulamadım. .NET Framework'u proje içerisinde nasıl kullanabilirim?
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.538 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #2 .NET CLI'a bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
reinsy Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.573 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #3 dotnet komutlarına bak. dotnet run Program.cs çalıştırma. dotnet build Proje.sln -c debug/release build etme komutları. Bunlar gibi bir çok komut var. Artı 0 Eksi
dotnet komutlarına bak. dotnet run Program.cs çalıştırma. dotnet build Proje.sln -c debug/release build etme komutları. Bunlar gibi bir çok komut var.
KS KS user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 21 Mayıs 2022 #4 pottie4r dedi: .NET CLI'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Galiba sadece .dll dosyalarını çalıştırıyor. .cs dosyalarını .dll dosyasına nasıl çevirebilirim? Artı 0 Eksi
pottie4r dedi: .NET CLI'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Galiba sadece .dll dosyalarını çalıştırıyor. .cs dosyalarını .dll dosyasına nasıl çevirebilirim?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 21 Mayıs 2022 #5 GitHub'daki Visual Code işine yarayabilir belki. Artı 0 Eksi