C# Message box fonksiyonu parametreleri nedir?

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
10. sınıfım ve yarına araştırma ödevi olduğunu öğrendim. Konu message box fonksiyonu parametrelerini araştırınız. Ders nesne tabanlı programlama, C# görüyoruz ve program olarak Visual Studio kullanıyoruz. Sınıfta kimse ödevi yapmamış yapan da 1-2 satır yazmış ben de biraz baktım internetten ama kaynak bulamadım rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hm. Demek kaynak bulamadın. Hmm...

Hm. Demek kaynak bulamadın. Hmm...
Anlamıyorum ki bunu ayrıca hmm hmm ne oluyor yalan söyleyecek halim yok.

Uzun uzun yazmışlar ama zaten bunların çoğu bizim derste görmediğimiz şeyler.

Anlamıyorum ki bunu ayrıca hmm hmm ne oluyor yalan söyleyecek halim yok.

Uzun uzun yazmışlar ama zaten bunların çoğu bizim derste görmediğimiz şeyler.
Araştırma yaparsan ne yazdığını anlarsın. İngilizce bile değil kaynak. Derste görmediğiniz bir şeyi araştırmanızı istemiş zaten hocanız. Oturur okursan ve orada verilmiş "Yöntemler" tablosundaki linklere tıklarsan anlarsın ne anlattığını. Öncelikle sınıfın nasıl kullanıldığına bakarsın. En yaygın kullanılan yazılım dillerinden birinde kaynak bulamamak yalandır. Araştırmadım dersin, en azından kendine dürüst olursun. Google'a yazdığın gibi ilk bu sayfa çıkıyor. Sana kopyala yapıştır yapacağın kaynak lazım belli ki, kaynak derken. Yoksa kaynaktan bol bir şey yok.

Function overloading kullanıyor MessageBox sınıfının methodları. .Show() fonksiyonu birden fazla kez tekrar ediyor. MessageBox kullanılabilir constructor'a sahip değil. Bu yüzden kendi başına parametre alamaz, methodları kullanır. Methodların parametrelerini araştırırsın bu ne, bu ne değil diye. Overload edilmiş (aşırı yüklenmiş) fonksiyonların da sık kullanılanların parametrelerini açıklarsın.

Araştırma yaparsan ne yazdığını anlarsın. İngilizce bile değil kaynak. Derste görmediğiniz bir şeyi araştırmanızı istemiş zaten hocanız. Oturur okursan ve orada verilmiş "Yöntemler" tablosundaki linklere tıklarsan anlarsın ne anlattığını. Öncelikle sınıfın nasıl kullanıldığına bakarsın. En yaygın kullanılan yazılım dillerinden birinde kaynak bulamamak yalandır. Araştırmadım dersin, en azından kendine dürüst olursun. Google'a yazdığın gibi ilk bu sayfa çıkıyor. Sana kopyala yapıştır yapacağın kaynak lazım belli ki, kaynak derken. Yoksa kaynaktan bol bir şey yok.

Function overloading kullanıyor MessageBox sınıfının methodları. .Show() fonksiyonu birden fazla kez tekrar ediyor. MessageBox kullanılabilir constructor'a sahip değil. Bu yüzden kendi başına parametre alamaz, methodları kullanır. Methodların parametrelerini araştırırsın bu ne, bu ne değil diye. Overload edilmiş (aşırı yüklenmiş) fonksiyonların da sık kullanılanların parametrelerini açıklarsın.
Kardeşim allah aşkına karışık geldi diyorum derste gördüğümüz şeyi araştırmamızı istedi hoca daha konu başı olduğu için bu kadar karmaşık da olamaz. Sen hâlâ yalan diyorsun he yalan he kopyala yapıştır arıyorum.

Karmaşık? :D Direkt göz ardısın ya.
Bak şimdi bizim derste gördüğümüz şey c# ile kod yazmak değil şimdilik. Sadece visual studio ile ekrana buton eklemeyi felan öğretiyorlar ilk hafta olduğu için. O yüzden burada yazan kodlar bana karmaşık geliyor.

Karmaşık? :D Direkt göz ardısın ya.
Bu kendinize güven bu konuşma şekli nereden geliyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı