C# MYSQL Veritabanı Bağlantısı

Yaşadığınız problem hakkında en ufak detay vermemişsiniz. Tüm hata çıktısını ve çıktıda belirtilen satırları vermediğiniz sürece size yardımcı olamayız. Aynı zamanda eminim ki hata çıktısını Google'a yazarak çözümü ilk sayfada bulabilirsiniz.

Maalesef bir çözüme ulaşamadım C# kodlarında bir hata olduğunu düşünmüyorum. Sunucuyla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum dediğim gibi Teamviewer veya Skype ile yardımcı olabilirseniz çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar temel C# ve SQL dersleri alın lütfen, akabinde bir sorun olunca gelin buraya detaylı ve anlaşılabilir bir yazım dili ile sorununuzu belirtin. Kodlarda hata olmadığını düşünmeniz garip, paylaşın bizde bakalım yok mu diye. Ayrıca kişiye özel sorun çözülmesi yapılmamaktadır. Daha sonra bu yaşadığınız sorunu yaşayacak diğer insanlar nasıl yapacak? Onlar da mı TW ile mi bağlanacağız değil mi ?

Hata ile ilgili detaylı bilgi verin, çözmeye çalışalım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı