R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #1 C++ öğrenmeye başladım yaklaşık 24-25 saat oldu codecademy sitesinden öğrenmeye çalışıyorum fakat daha iyi bir site varsa önerebileceğiniz güzel olur.
C++ öğrenmeye başladım yaklaşık 24-25 saat oldu codecademy sitesinden öğrenmeye çalışıyorum fakat daha iyi bir site varsa önerebileceğiniz güzel olur.
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer EVREN 5 Nisan 2021 #2 Udemy'den kurs satın alabilirsiniz.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 5 Nisan 2021 #3 Udemy var. Ama paralı size bir tavsiye sakın başkasına söylemeyin ağır konuşuyorlar.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 5 Nisan 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu oynatma listesini öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu oynatma listesini öneririm.
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #5 Nasıl yani.
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #6 RSK06 dedi: C++ öğrenmeye başladım yaklaşık 24-25 saat oldu codecademy sitesinden öğrenmeye çalışıyorum fakat daha iyi bir site varsa önerebileceğiniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... İnternetten öğrenebilirsin.
RSK06 dedi: C++ öğrenmeye başladım yaklaşık 24-25 saat oldu codecademy sitesinden öğrenmeye çalışıyorum fakat daha iyi bir site varsa önerebileceğiniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... İnternetten öğrenebilirsin.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 5 Nisan 2021 #7 Er73748 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu oynatma listesini öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu dersleri izliyorum ben de tavsiyemdir.
Er73748 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu oynatma listesini öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu dersleri izliyorum ben de tavsiyemdir.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 5 Nisan 2021 #8 Türkçe kaynak olarak bu playlist'i önerebilirim. Gayet kaliteli ve güzeldir https://youtube.com/playlist?list=PLDUOF2Be-kzkUBAt74EdGiiufowiik6MV
Türkçe kaynak olarak bu playlist'i önerebilirim. Gayet kaliteli ve güzeldir https://youtube.com/playlist?list=PLDUOF2Be-kzkUBAt74EdGiiufowiik6MV
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #9 Er73748 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu oynatma listesini öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben daha çok okuyarak anlıyorum ama teşekkürler.
Er73748 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu oynatma listesini öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben daha çok okuyarak anlıyorum ama teşekkürler.
A Ali998 Centipat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bir gün izleyeceğimde erteliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bir gün izleyeceğimde erteliyorum.