C++ nereden öğrenilir?

• Konuyu başlatan RSK06
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.101
Ben daha çok okuyarak anlıyorum ama teşekkürler.
İnternette güzel kitaplar var onları araştırabilirsiniz. Başka bir tavsiyem ise sadece dil üzerinden gitmek yerine algoritmalar ve veri yapılarını anlatan kitaplara da bakabilirsiniz.

Öncelikle aceleci olmayın, c dilini biliyorsanız zaten sorun yok ama bilmiyorsanız önce bir anlatıcı ile seriyi tamamlayıp hem temel dahil etme, kütüphaneye ekleme, parantez ve imla vs. gibi işlevleri öğrenmiş olun hem dersler sırasında pratik yapmış olun sonra çeşitli anlatıcı ve kendi yaratıcılığınız ile üzerine koyarak gidersiniz. (İngilizce biliyorsanız işiniz kolaylaşır hem kaynak çeşidi olarak hem kodların manasını anlama açısından)

Derslerinde fonksiyon pointer'larına da yer veren bir yer bulursanız oradan izleyin bence.
Bu arada sizin önerinizle aklıma geldi. Yanlış hatırlamıyorsam Sololearn bahsettiğiniz konuya değiniyordu. Sololearn de tavsiye ederim bazı quiz soruları cidden güzel.

Anlatıma göre değişir tabii ama paylaşıyım.

Aldığım zaman 1 aylık gibi süresi yok değil mi istediğim zaman izleyebiliyorum.
1617647531647.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı