C++ öğrenmek

Calquter

Hectopat
Arkadaşlar ben C# biliyorum ve şu anda Unity'de bir korku oyunu yapmaktayım. Bu oyun projemi bitirdikten sonra C++ öğrenip Unreal Engine'e geçmeyi planlıyorum. C# ile C++ arasında çok fark ver mı? C++'a ve Unreal'a geçerken yabancılık çeker miyim diye merak ettim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 0'dan C++ başladım, hiç sıkıntı çekmedim. Kaliteli kaynaklardan ders alırsan sıkıntı yaşamazsın. Kaynak konusunda yardımcı olabilirim bu arada. :)

Arkadaşlar ben C# biliyorum ve şu anda Unity'de bir korku oyunu yapmaktayım. Bu oyun projemi bitirdikten sonra C++ öğrenip Unreal Engine'e geçmeyi planlıyorum. C# ile C++ arasında çok fark ver mı? C++'a ve Unreal'a geçerken yabancılık çeker miyim diye merak ettim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Dostum biz de oyun geliştirmekteyiz Ue4 üzerinden. Gel biraz konuşalım Discord'dan. Ekin Altınkaynak#5021

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba C++ bilen elaman arıyorum oyun ile ilgili maaşlı maaşı kendi belirleyecek lütfen ilgilenen var ise 05523144545 i aarasin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı