C++ oyun kodları öğrenmek

snowmanero

Hectopat
Merhaba ben C++ ile oyun yapmak istiyorum ama oyun bildim kötü Source oyun motoru kullanacağım ama C++ oyun kodları bilmiyorum. Öğrenebileceğim kitaplar videolar veya standart C++ dersleri izlesem oyun yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben C++ ile oyun yapmak istiyorum ama oyun bildim kötü Source oyun motoru kullanacağım ama C++ oyun kodları bilmiyorum. Öğrenebileceğim kitaplar videolar veya standart C++ dersleri izlesem oyun yapabilir miyim?

Kusura bakma da böyle bir konuyu açman bile garip. Tabii ki de yaparsın, bu nasıl bir soru?

O iş hemen olmaz. Biraz daha basit işlemler ile başlayabilirsiniz.

O iş hemen olmaz. Biraz daha basit işlemler ile başlayabilirsiniz.

Aslında hepsine tutarlı bir şekilde gerçekten özveri ile çalışarak bir şeyler yapabilir. Tabii iş hayatı kadar etkili olur mu, tartışılır.

Sanırım benim tavsiyem üzerine açmışsınız konuyu Öncelikle temel C++ öğrenmenizi öneririm. Yazılım Bilimi kanalının dersleri güzel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha sonra kullanacağınız kütüphaneyi bulmanız gerekiyor. Bunun için de SFML öneririm. Siz şimdilik C++ öğrenmeye bakın, daha sonra ne yapacağınızı daha iyi bileceksiniz.

Oyun kod yazmak ile bitmiyor. Grafik de bilmen ya da grafik bilen biriyle yapman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…