Le Chiffre Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 112 Çözümler 1 6 Kasım 2021 #1 Merhabalar. C dilinde takıldığım yerlere yardımcı olursanız sevinirim. Console ekranında sayılar arasına nasıl boşluk boşluk bırakırım? (\n ve \t kullanmadan) Dosya Ekleri 2321321.PNG 25,3 KB · Görüntüleme: 489
Merhabalar. C dilinde takıldığım yerlere yardımcı olursanız sevinirim. Console ekranında sayılar arasına nasıl boşluk boşluk bırakırım? (\n ve \t kullanmadan)
Çözüm Vavien. 6 Kasım 2021 printf("%d", i); yerine printf("%d ", i); yazarak. Ki senin yerinde olsam boşluk yerine virgül koyardım.
printf("%d", i); yerine printf("%d ", i); yazarak. Ki senin yerinde olsam boşluk yerine virgül koyardım.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.460 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 6 Kasım 2021 #2 printf("%d", i); yerine printf("%d ", i); yazarak. Ki senin yerinde olsam boşluk yerine virgül koyardım. Artı 1 Eksi Çözüm
printf("%d", i); yerine printf("%d ", i); yazarak. Ki senin yerinde olsam boşluk yerine virgül koyardım.
KS KS Le Chiffre Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 112 Çözümler 1 6 Kasım 2021 #3 Vavien. dedi: printf("%d", i); yerine printf("%d ", i); yazarak. Ki senin yerinde olsam boşluk yerine virgül koyardım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: printf("%d", i); yerine printf("%d ", i); yazarak. Ki senin yerinde olsam boşluk yerine virgül koyardım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.