TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 23 Ocak 2023 #1 C++:Panoya kopyala void Setnumber(int num) { if(type==0) { first_number+=num; } } Böyle bir kodum var ve amacım bu fonksiyon üzerinden UI->textedit->settext("") fonksiyonuna ulaşmak istiyorum.
C++:Panoya kopyala void Setnumber(int num) { if(type==0) { first_number+=num; } } Böyle bir kodum var ve amacım bu fonksiyon üzerinden UI->textedit->settext("") fonksiyonuna ulaşmak istiyorum.
Çözüm TurkishHepiNeyşın34 23 Ocak 2023 Grythor dedi: Textedit'teki veriyi almak istiyorsanız settext değil text kullanmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ayrıca kabul etmiyor. Hocam sağ olun fonksiyonu mainwindow.h'de slots kısmına ekleyince çalıştı.
Grythor dedi: Textedit'teki veriyi almak istiyorsanız settext değil text kullanmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ayrıca kabul etmiyor. Hocam sağ olun fonksiyonu mainwindow.h'de slots kısmına ekleyince çalıştı.
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #2 Textedit'teki veriyi almak istiyorsanız settext değil text kullanmalısınız. Artı 0 Eksi
KS KS TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 23 Ocak 2023 #3 Grythor dedi: Textedit'teki veriyi almak istiyorsanız settext değil text kullanmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ayrıca kabul etmiyor. Hocam sağ olun fonksiyonu mainwindow.h'de slots kısmına ekleyince çalıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Grythor dedi: Textedit'teki veriyi almak istiyorsanız settext değil text kullanmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ayrıca kabul etmiyor. Hocam sağ olun fonksiyonu mainwindow.h'de slots kısmına ekleyince çalıştı.