C.S GO İçin Sistem Tavsiyesi

deltax2

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar;

Masaüstü toplama arifesindeyim, çok profesyonel olmasa da turnuvalara vs giden bir Counter Strike oyuncusuyum.

Benim sistemimde Counter Strike Global Offansive en düşük ayarlarda çalışacak, alabileceğim maksimum FPS'yi almam gerekiyor. Bu FPS'yi alırken ekran kartı çok zorlanmayacak düşük ayarlardan ötürü ve yardıracak. Dolayısı ile işlemcinin de bu hıza yanıt vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca monitör seçimi olarak 1 MS tepki süreli 144Hz değerlere sahip oyuncu monitörlerinden birini alacağım.

Sizce sistemimi nasıl dizayn etmeliyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağın monitörün hakkını veremez onboard grafik. En azından GTX 750 veya r7 260 alman lazım. İşlemci olarak i3 iyi olur, stok soğutucuyu kullanabilirsin. H81 de anakart alırsın. Benim kafamda duran bir hayali sistem vardı aslında, birkaç rötuşla onu sunayım. Bunu istemezsen anakartın ve kasanın büyüğünü seçebilirsin. SSD' yi çıkarabilirsin, harddiskin daha düşük devirli/kapasiteli alternatifleri var.
Aklımdan geçen LAN parti ortamları için mini-ITX sistem
upload_2015-3-18_12-37-30.png

inventus.com.tr: COOLER MASTER RC-110-KKN2 kasa - inventus (bizim piyasadaki normal boy güç kaynağı takabileceğin en küçük kasa)
inventus.com.tr: AKASA AK-FN063 kasa fanı - inventus (Ön taraf için, müthiş hava akımı ve pozitif basınç sağlıyor girişte) (110CFM, 3,12 mmAq)
Toplam yaklaşık 2130 TL. GTX 750 daha az ısı üretir ve 100 üstü FPS alırsın. R7 260X' in performansı GTX750Ti' a çok yakın, sen karar ver. Güç kaynağı biraz fazla güçlü, bu sayede onun da yükte üreteceği ısı düşer. ZM500LX de alabilirsin onun yerine. Kasayı ve fanı sipariş et, eline al, git Vatan' a, toplayın benim sistemimi de :) Kendi değişikliklerin ve önerilerin varsa bekliyorum. Kolay gelsin :)
Not: Sapphire R7 260X kullanıyorum, çalışma voltajlarının düzenlenmesi bakımından hatalı tasarlanmış bir kart(AMD' nin hatası, hangi markayı seçtiğin önemli değil). Masaüstü, film vs 2D uygulamalarda bellek frekansını (fiziksel) 800 - 900Mhz' e indirmen gerekiyor. Oyunlarda 1675Mhz' e kadar sorunsuz kullandım. GPU' yu da 1250MHz' de kullanıyorum maksimum. Bende coil whine (bobinlerden gelen takırtı gibi bir ses) çıktı bir de, yenisini isteyeceğim.
R7 260X istersen bunlara bakabilirsin:
www.vatanbilgisayar.com: Asus R7 260X O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar (tavsiye ederim)
www.vatanbilgisayar.com: Sapphire R7 260X Gddr5 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı